VIDEO Italiencele se aliază împotriva unei românce sexy, patroană la un bar, din cauza geloziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reclamă nesperată pentru barul deţinut de Gabriela Loredana Zavate, anexat unei benzinării dintre localităţile Zurco şi Cadelbosco, in nordul Italiei. Ţinuta sumară şi buna-dispoziţie i-au atras invidia nevestelor clienţilor.

Un articol apărut în cotidianul „Il Resto de Carlino" a stras atenţia televiziunilor naţionale asupra unei situaţii ilare. Potrivit publicaţiei citate, femeile din zona Cadelbosco (150 de kilometru sud-est de Milano) strâng semnături pentru a o determina pe patroana unui bar să plece. Nu se cunoaşte cu precizie cum ar putea aceste semnături să o facă se renunţe la bar, dar se cunoaşte cu precizie de ce se face „vinovată".

Loredana, cunoscută de clienţi ca Lory, se îmbracă foarte succint, dansează mai tot tot timpul şi zâmbeşte clienţilor. Comportament considerat exagerat de câteva localnice care o acuză că barbaţii lor se întorc târziu de la bar.

„Am auzit că s-ar strânge semnături împotriva mea, dar nu am văzut aşa ceva. E numai invidie la mijloc, dar aşa sunt eu. Îmi curge prin vine sânge „carioca" şi-mi place să dansez", a declarat Loredana pentru „Il Resto del Carlino".

Fiica unui cuplu româno-brazilian, nu vrea să-şi dezvăluie vârsta şi a luat în gestiune barul acum circa şase luni. L-a botezat Lory Pinky Bar şi în puţin timp şi-a făcut din nume, renume.

„Până acum mi-au trimis tot felul de controale pe cap, dar nu au găsit nimic în neregulă. Eu nu fac nimic rău, dansez, glumesc, zâmbesc, încerc să înveselesc clienţii", mai spune ea. Întrebată de ziarişti dacă va renunţa la modul provocator de a se îmbraca, Lory a fost categorică: „Niciodată!".

În zonă mai sunt şi alte baruri gestionate de femei, dar niciuna nu se arată derajată de verva colegei lor. Mai mult, unul dintre patronii din zonă îi ia apărarea şi spune că femeile în loc să strângă semnături ar face mai bine să-şi ţină bărbaţii din scurt, întrucât nu ea marge la ei

Vezi cum dansează românca aici

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite