E oficial! O româncă, printre cele 30 de femei recrutate pentru petrecerile lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o anchetă pe tema unui scandal sexual în centrul căruia se află Silvio Berlusconi, care a durat mai bine de trei ani, procurorii italieni au decis! Anchetatorii au pus sub acuzare opt persoane pentru că i-ar fi adus prostituate premierului Silvio Berlusconi la petrecerile sale private, printre ele românca Ioana Vișan.

Procurorii cred că cele opt persoane i-au furnizat prostituate premierului pentru a obţine de la el și de la alți invitați la petrecere contracte, locuri de muncă sau favoruri.

Potrivit Parchetului, cel puţin 30 de tinere au fost aduse de Tarantini la petrecerile lui Berlusconi, iar multe dintre ele au practicat prostituţia cu premierul. Suspecţii le plăteau pe fete, le decontau călătoriile şi sejururile şi le instruiau cu privire la "comportamentul pe care trebuie să-l aibă şi finalitatea" petrecerilor, informează AFP.

Actriţei italiene Manuela Arcuri i s-ar fi promis ca va găzdui festivalul anual de muzică San Remo, dacă va petrece o noapte cu Berlusconi, dar aceasta ar fi refuzat.

Pe "lista de invitați" cu cele 30 de femei se numără și Ioana Vișan, o dansatoare româncă, Patrizia D'Addario, o damă de companie şi modelul Francesca Lana, care prezintă lenjerie intimă.

Vezi mai multe detalii legate de acest proces pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite