"Nu vorbiţi cu voce tare pe holul bordelului!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apartament închiriat unui italian a fost subînchiriat unei brazilience şi unei românce. Totul a început în luna aprilie a acestui an, la Termoli (zona central-estică a Italiei). După

Un apartament închiriat unui italian a fost subînchiriat unei brazilience şi unei românce. Totul a început în luna aprilie a acestui an, la Termoli (zona central-estică a Italiei). După mutarea în imobil a celor două fete, locatarii au înţeles în scurt timp că era vorba despre o veritabilă "casă a plăcerilor sexuale".

Pe scara blocului, zgomotul a devenit permanent: vociferări pe scări, liftul urca şi cobora des, atât ziua, cât şi noaptea, interfonul fiecărei familii suna mai des ca înainte, iar holul blocului era mereu plin de bărbaţi în aşteptare.

După un timp, unul dintre locatari a postat un anunţ la intarea în bloc: "Clienţii Casei de Întâlniri sunt rugaţi să nu sune la toate uşile, să nu vorbească tare în holul blocului, pentru a nu deranja celelalte apartamente." Anunţul a dispărut însă repede.

În ciuda evidentului disconfort, ceilalţi locatari nu au vrut să reclame situaţia, de teamă ca preţul apartamentelor să nu scadă drastic la aflarea veştii că în acel imobil există un bordel. Ei au contactat însă proprietara, pentru a o convinge - fără rezultate până acum - să le dea afară pe cele două fete. Abia recent, poliţia a devenit interesată de situaţia celorlalte 15 familii de pe scară şi a început să supravegheze locul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite