În cazul violului de la Guidonia, poliţia urmăreşte „pista românescă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi noapte, la Guidonia (n.r. - 25 kilometri est de Roma) cinci bărbaţi au atacat o maşină în care se afla un cuplu de tineri italieni. Agresorii, cu cagule pe faţă, l-au închis pe bărbat în

Joi noapte, la Guidonia (n.r. - 25 kilometri est de Roma) cinci bărbaţi au atacat o maşină în care se afla un cuplu de tineri italieni. Agresorii, cu cagule pe faţă, l-au închis pe bărbat în portbagaj, iar pe femeie au violat-o pe rând.

Acest episod a indus o stare de tensiune în oraş care a dus aseară la o încăierare între un grup de albanezi şi un grup de italieni. Poliţia a reţinut doi italieni de 21 şi respectiv 24 de ani cu acuzaţia de agresiune fizică pe fond rasial.

În acest moment anchetatorii susţin că urmăresc „pista românească” după ce în urma unui control în barăcile aflate în zonă au găsit un topor.

Investigatorii susţin că arma albă a fost folosită pentru un alt jaf, petrecut cu trei zile înainte, în aceeaşi zonă. Până în acest moment motivul arestării românului nu are nicio o legătură cu violul.

Cu toate acestea publicaţia „Il Tempo” a publicat astăzi un articol intitulat „Guidonia, a fost prinsă prima fiară”, în care se dă ca sigură participarea românului la delict.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite