"Am fost vândută unor proxeneţi in Italia chiar de cumnatul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nu-mi vine să cred. În sfârşit s-a terminat, acum pot să mă întorc acasă", sunt cuvintele unei românce minore, în vârstă de 17 ani, care a fost răpită şi vândută de cumnatul

"Nu-mi vine să cred. În sfârşit s-a terminat, acum pot să mă întorc acasă", sunt cuvintele unei românce minore, în vârstă de 17 ani, care a fost răpită şi vândută de cumnatul său în Torino, pentru a se prostitua, relatează ediţia online a ziarului "Tifeo Web".

La secţia de poliţie din Torino, copila a povestit prin câte a trecut şi despre violenţele pe care a trebuit să le îndure până a reuşit să îşi contacteze mama pentru a fi salvată de carabinieri.

"Sunt din Bacău. Trăiam acolo, într-un apartament modest, cu mama şi fratele meu mai mic. Pentru a o ajuta pe mama, renunţasem la şcoală. Petreceam după-amieze întregi uitându-mă la Canale 5, din acele imagini credeam că Italia era un paradis. Vroiam să îmi schimb viaţa şi astfel l-am contactat pe cumnatul meu, pentru că ştiam că merge des la Torino, cu afaceri.

După câteva zile, totul era pregătit pentru plecarea mea, dar când am aflat că trebuia să mă prostituez nu am mai vrut să merg. Atunci, cumnatul meu, l-a răpit pe fratele meu mai mic şi mi-a dat ultimatum: Ori pleci, ori nu o să-l mai vezi niciodată."

350 de euro pe noapte

Apoi, bărbatul şi-a vândut nepoata unor proxeneţi. "Exact acum un an am ajuns în Italia, adusă de cei doi viitori "protectori", proxeneţii. Nu ştiu câţi bani a luat cumnatul meu pentru că m-a vândut. Ştiu doar că toată călătoria am plâns foarte mult pentru mine şi pentru fratele meu. La primul popas am fost violaţă de unul dintre proxeneţi timp de trei sau patru zile, încontinuu. Se oprea numai când celălalt bărbat îmi aducea de mâncare. Îmi ziceau că o fac pentru binele meu, pentru a mă iniţia în munca pe care trebuia să o fac.

Într-o seară mi-au adus haine şi mi-au spus regulile: 50 de euro pentru fiecare client, doar italieni, să nu stau mai mult de şapte minute cu o persoană, nu aveam voie să accept cereri ciudate şi nu aveam voie să fac sex fără prezervativ. Credeam că erau preocupaţi de binele meu, dar am înţeles mai târziu că le era frică să nu se îmbolnăvească.

În fiecare seră, la 00.00, mă duceau lângă strada Pietro Cossa şi mă luau înapoi la ora 4.00. După ceva timp, m-au dus în casa unei familii de români. Continuam să muncesc şi nu aveam voie să ies singură, nu aveam nici un ban. Când veneau să mă ia, cei doi, îmi luau toţi banii, circa 350 de euro pe noapte. Dacă greşeam cu ceva, mă băteau cu pumnii şi cu picioarele.

Familia, în schimb era amabilă. Aveam ordine să nu le spun nimic despre viaţa mea nocturnă, sub ameninţarea cu bătaia. Mă simţeam foarte rău. Singurele persoane cu care vorbeam erau alte fete românce, care mă băteau.

Într-o zi am găsit în casă un telefon mobil. Nu era nimeni acasă. M-am gândit imediat să o sun pe mama. Am format numărul şi am auzit vocea mamei, părea un miracol. Printre lacrimi, i-am explicat situaţia, iar ea m-a calmat şi m-a întrebat unde sunt. Nu ştiam cu precizie, i-am dat un nume pe care îl auzeam des, Nichelino, şi i-am dat şi numele unui bar de la parterul blocului în care locuiam şi pe care îl vedeam când mă urcau în maşină. După câteva săptămâni de la telefon, poliţia a intrat în apartament şi m-a salvat. Eram în sfârşit liberă".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite