UPDATE: Italia: un autocar plin cu români a ars în totalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE: Italia: un autocar plin cu români a ars în totalitate
UPDATE: Italia: un autocar plin cu români a ars în totalitate

Pompierii au reuşit să stingă focul în timp scurt. Cauza incendiului se pare că a fost un scurt-circuit la motorul autocarului.


Cauza incendiului se pare că a fost un scurt-circuit la instalaţia electrică a motorului. Nu s-au înregistrat victime. Autocarul aparţine firmei Saiz Tour şi are numărul de înmatriculare B 71 ECS

Ora 12.45

Pasagerii au fost luaţi de pe autostradă de un autocar al firmei RT Trasporti şi lăsăţi în faţa gării din Arma di Taggio. Adminstratorul firmei, Giovanni Novaro, ne-a confirmat că niciunul dintre pasageri nu a suferit leziuni sau arsuri.

Ora 11.50

Reprezentanţa din Barcelona a firmei Saiz Tour refuză să dea orice infomaţie despre destinaţia sau provenienţa autocarului, şi nici dacă vor trimite o altă maşină pentru a prelua pasagerii.

Ora 11.30

Cei 60 de pasageri ai autocarului au fost scoşi de pe autostradă cu autobuz special. Potrivit poliţiei rutiere autocarul aparaţine firmei Saiz Tour şi este îmmatriculat la Bucureşti.

La bordul autocarului se aflau 60 de cetăţeni români care se întorceau în România. Aceştia plecaseră din Spania. Autobuzul a luat foc în cursul dimineţii de astăzi în jurul orei 06.00. Potrivit publicaţiei web ¨Riviera24¨ , flăcările au ajuns la interiorul autocarului foarte repede. Incendiul a avut loc pe autostrada A10 din apropierea localităţilor Bordighera şi Ventimiglia. Poliţia a condus pasagerii la Bordighera.

Află pe adevarul.it care este bilanţul incidentului şi vezi galerie foto de la faţa locului

Vedeţi imagini cu autocarul ars pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite