Răzbunare de ţigani la Milano. Violenţă organizată împotriva a trei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte membrii ai unui clan de ţigani dintr-o tabără special amenajată pentru imigranţi, în Milano, sunt acuzaţi că au desfăşurat o acţiune organizată de violentare a trei femei, din cadrul unei alte familii din tabără.

Una dintre victimele agresiunii este minoră, iar celelalte două nu depăşesc vârsta de 25 de ani. Însuşi viceprimarul metropolei milaneze, Riccardo De Corato, a fost cel care a sesizat Poliţia, relatează agenţia de presă Adnkronos.

Grupul format din cinci bărbaţi şi două femei, cu toţii aparţinând aceleiaşi familii, au intrat în locuinţa celor trei femei şi s-au năpustit asupra lor lovindu-le cu pumnii şi cu picioarele. Una dintre ele a fost pe punctul de a fi violată, dar ţipetele sale au alertat ceilalţi rezidenţi din tabără care au pus punct agresiunii.

Cei şapte au intrat în atenţia poliţiei pentru acte de agresiune, vătămare corporală şi tentativă de viol. Anchetatorii au stabilit că este vorba de o răzbunare a unuia dintre clanurile de ţigani, cele două nuclee familiale de romi fiind cunoscute în tabăra din Milano pentru rivalitate acerbă dintre ele.

Citeşte declaraţiile viceprimarului municipiului lombardez, Riccardo De Corato, şocat de grozăvia actelor de răzbunare

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite