O tânără româncă ucisă de concubinul italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duana Cornelia(foto), în vârstă de 17 ani, a fost ucisă de fostul ei prieten, un italian alături de care convieţuia şi cu care a avut în urmă cu două luni o fetiţă, relatează cotidianul

Duana Cornelia(foto), în vârstă de 17 ani, a fost ucisă de fostul ei prieten, un italian alături de care convieţuia şi cu care a avut în urmă cu două luni o fetiţă, relatează cotidianul "La Repubblica".

Tragedia a avut loc în sudul Italiei, în oraşul Rosarno din provincia Reggio Calabria. Cornelia se întorsese în casa părinţiilor ei din strada Bellini după ce a avut o perioadă de convieţuire cu italianul Giuseppe Ceravolo, de 29 de ani, cunoscut deja forţelor de ordine.

Italianul nu s-a resemnat cu ideea că tânăra româncă s-a întors la părintii ei împreună cu fetiţa lor. Ceravolo a ameninţat familia română în repetate rânduri, iar în noaptea de 31 decembrie s-a prezentat în faţa casei Corneliei. Alături de el mai erau încă doi italieni.

Giuseppe Ceravolo purta la el un pistol, cu care a tras câteva focuri în aer. După o discuţie cu tatăl tinerei, italianul a plecat împreună cu prietenii lui. Însă cei trei s-au întors.

De data aceasta, Ceravolo a împuşcat-o cu două focuri de pistol în torace pe Cornelia. Românca a fost transportată de urgenţă la spital, dar a murit la puţin timp după internare.

Italianul a fugit cu un automobil împreună cu celelalte două persoane, dar a fost prins a doua zi dimineaţa de poliţia de la comisariatul din Gioia Tauro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite