Cele mai stupide infracţiuni ale lunii septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe locul întâi în clasamentul celor mai stupide infracţiuni săvârşite în ultima lună de conaţionalii noştri în Italia se află tentativa de a fura o piesă a unei antene parabolice dintr-o

Pe locul întâi în clasamentul celor mai stupide infracţiuni săvârşite în ultima lună de conaţionalii noştri în Italia se află tentativa de a fura o piesă a unei antene parabolice dintr-o ambulanţă.

Un român în vârstă de 27 de ani a încercat să fure, săptămâna trecută, la Roma, piesa din interiorul unei ambulanţe aflate în parcarea unui spital. Carbinierii italieni l-au surprins pe bărbat în flagrant şi l-au arestat. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că românul mai furase o astfel de piesă, dintr-o maşină staţionată în aceeaşi parcare din Roma.

Un alt conaţional de-al nostru, în vârstă de 30 de ani, a fost surprins, săptămâna trecută, la Cuneo (oraş din nordul Italiei), încercând să fure 11 sticle cu băuturi alcoolice dintr-un supermaket. Ingeniozitatea infractorului i-a impresionat pe poliţistii italieni: acesta ascunsese cele 11 sticle furate sub hainele largi şi elegante cu care era îmbrăcat. Marfa confiscată a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost arestat.

Un alt infractor de top este un compatriot arestat la Roma zilele trecute, pentru violenţă sexuală împotriva minorilor. Românul, în vîrstă de 33 de ani, şi-a dat pantalonii jos, în public, într-un parc din Roma şi a încercat să convingă nişte copii, aflaţi în zonă, să-i atingă organele genitale. A fost arestat de urgenţă şi condus la o secţie de poliţie din apropiere. O dată ajuns acolo, românul, aflat într-o pronunţată stare de ebrietate, a început să se dezbrace în faţa poliţistilor. În prezent, el se află în arestul autorităţilor italiene.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite