Un român în stare de ebrietate provoacă un grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 38 de ani, aflat la bordul unui BMW, împreună cu alţi trei conaţionali, a provocat un grav accident de circulaţie în care şi-a pierdut viaţa o persoană, iar alte

Un român în vârstă de 38 de ani, aflat la bordul unui BMW, împreună cu alţi trei conaţionali, a provocat un grav accident de circulaţie în care şi-a pierdut viaţa o persoană, iar alte două au fost rănite.

Episodul s-a petrecut duminica trecută, în via Laurentina din Roma. Maşina românului, care încerca să facă o depăşire neregulamentară, s-a ciocnit frontal, la ieşirea dintr-o curbă, cu un moto-scuter având la bord trei persoane de naţionalitate indiană.

Bărbatul de 33 de ani care conducea scuterul a decedat pe loc, în urma impactului deosebit de violent. Ceilalţi doi pasageri, fiul şi soţia victimei, au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. Ei se află în prezent în afara oricărui pericol.

Românul aflat la volanul BMW-ului avea o alcoolemie de 2,5 grame la litrul de sânge, o valoare de cinci ori mai mare decât limita legală acceptată de legea italiană. Bărbatul se află în prezent în arestul autorităţilor italiene.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite