Un şofer român a încercat să înjunghie un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer român în vârstă de 50 de ani a fost arestat zilele trecute pe autostrada A6 din Italia, în zona Savona-Torino, sub acuzaţia de tentativă de omucidere. Adrian Doru Gheorghiu,

Un şofer român în vârstă de 50 de ani a fost arestat zilele trecute pe autostrada A6 din Italia, în zona Savona-Torino, sub acuzaţia de tentativă de omucidere. Adrian Doru Gheorghiu, conducătorul auto al unui camion, a fost oprit de poliţiştii de la Brigada rutieră, pentru că efectuase o depăşire periculoasă.

Românului i s-a cerut să plătească o amendă în valoare de 281 de euro, iar bărbatul, invocând căutarea  banilor, a luat din geantă un cuţit cu lama de 15 cm, cu care a încercat să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti.

Oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze pe agresor, dar, în timpul confruntării, acesta s-a rănit accidental în zona abdomenului cu propriul cuţit. Doctorii consideră că leziunile românului se pot vindeca într-o săptămână. Camionul a fost reţinut şi percheziţionat de poliţişti, iar şoferul a fost arestat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite