VIDEO Sexgate în Sicilia: O româncă a pus pe youtube un film cu un consilier dezbrăcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputaţia unui consilier local din Campofelice di Roccella (Palermo) este pusă la grea încercare în aceste zile după ce o româncă a publicat o înregistrare compromiţătoare.

Localitatea Campofelice di Roccella (Sicilia, 50 de kilometri est de Palermo) se află acum în mijlocul unui scandal sexual. Carmelo La Fata (41 de ani), consilier local în micuţul orăşel (6.700 de suflete) a apărut pe Youtube într-o înregistrare în care declară dragoste eternă unei românce.

Costumaţia consilierului nu este în ton cu poziţia lui socială, la fel cum nici declaraţiile lui de amor cu statutul civil; căsătorit şi cu doi copii.

Vezi VIDEO pe adevarul.it

Filmuleţul a fost făcut cu telefonul mobil şi publicat de către Andrei Carmela Luminiţa, (43 de ani) cu explicaţia că aşteaptă scuze „după doi ani şi jumătate de minciuni şi falsităţi".

Din textul care însoţeşte înregistrea se poate deduce cu uşurinţă că între cei doi a fost o poveste de amor, dar care s-a terminat prost.

Numărul de accesări (peste 10.000 la ora 14.00, n.r.) depăşeşte deja numărul locuitorilor din Campofelice di Roccella, ceea ce demonstrază că episodul a stârnit curiozitatea dincolo de nivelul local.

Românca a precizat că va şterge filmul după ce va primi scuze publice de la consilier.

Înregistrarea vine cu puţin timp înainte de alegeri; la jumătatea lunii va fi organizat şi micul oraş sicilian un scrutin adminsitrativ.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite