Fără rovinietă până la sfârşitul lunii iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cei aproximativ un milion de români care se află în Italia, o mare parte dintre ei vor merge în vacanţă în România în această vară. Cei care au făcut rezervări din timp vor

Dintre cei aproximativ un milion de români care se află în Italia, o mare parte dintre ei vor merge în vacanţă în România în această vară. Cei care au făcut rezervări din timp vor merge cu avionul, dar cei mai mulţi vor folosi maşinile pentru a se deplasa în România.

Se estimează că în ultima perioadă din iulie şi începutul lunii august 50.000 de automobilişti vor trece prin vama românească din vestul ţării. Iată o veste bună pentru aceştia din urmă: automobiliştii care vor circula pe străzile din România în perioada 21-31 iulie nu vor primi amenzi contravenţionale dacă sunt depistaţi fără rovinietă valabilă.

Această decizie a fost transmisă printr-un comunicat de către Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Decizia a fost luată pentru că ar putea exista puncte de distribuţie care nu vor dispune de stocuri de roviniete.

În această perioadă se introduc noile modele de roviniete, iar rovinietele-ecuson şi rovinietele matca-cupon nu pot fi eliberate simultan de punctele de lucru ale aceluiaşi distribuitor, se menţionează în comunicat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite