Unul dintre românii din cazul Caffarella, vinovat de un alt viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gavrilă Oltean (27 ani), unul dintre românii arestaţi pentru “violul de la Caffarella”, din data de 14 februarie 2009, este acuzat că a săvârşit un alt viol.

Ultimele teste ADN au demonstrat că Gavrilă Oltean este vinovat de o altă violenţă sexuală. Oltean  este acuzat că a agresat sexual o tânără de 20 de ani,  în luna iulie a anului 2008, în parcul Pigneto din capitala Romei.

Acesta ar fi cel de-al doilea cap de acuzare pentru românul de 27 de ani. Gavrilă Oltean se află în prezent în arestul închisorii Regina Coeli din Roma, după ce a mărturisit, în urmă cu câteva săptămâni, că este vinovat de violul din Parcul Caffarella.

Celălalt român implicat în violul de la Caffarella este Ionuţ Jean Alexandru (18 ani). La fel ca şi Oltean, Ionuţ Jean Alexandru şi-a recunoscut fapta şi se află în momentul de faţă la închisoarea  Regina Coeli.

Pe data de 14 februarie, cei doi conaţionali au violat o adolescentă italiancă de 14 ani, în Parcul Caffarella din capitala Italiei şi l-au bătut şi jefuit pe prietenul acesteia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite