VIDEO O bandă de români din Italia au furat jumătate de tonă de ţigări într-o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine italiene au arestat şapte români
Forţele de ordine italiene au arestat şapte români

Şapte români au fost arestaţi după numerose jafuri în tutungerii pentru care s-au folosit de maşini furate. Paguba se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Poliţia din Sant'Angelo Lodigiano, localitate situată la 35 de kilometri sud de Milano, a arestat recent o bandă de români care începând de luna trecută se fac vinovaţi de 13 jafuri, informează „Il Giorno". Paguba estimată trece de 50.000 de euro, iar o parte din aceasta a fost recuperată: ţigări, bitele de loterie şi cartele de reîncărcare pentru telefonie.

În urma unei percheziţii în una dintre casele românilor, poliţia a găsit 470 de kilograme de ţigări. Au fost arestaţi şapte cetăţeni români, cu vârstele cuprinse între 24 şi 37 de ani.

Vezi VIDEO cu românii surprinşi de camerele de supraveghere şi de filajul poliţiei

Banda de români şi-a început activitatea în octombrie, după ce au furat de la San Colombano (30 de kilometri depărtare), un BMW 330 Station Wagon.

Cu respectiva maşină au jefuit tutungeriile din Santa Croce di Reggio Emilia (9.000 euro), Cornacchia - San Polo D'Enza (12.000), Santa Maria La Versa (peste 20.000 de euro), Albinea (Reggio Emilia, 10.000), Bosnasco (10.000) şi Ossago Lodigiano (6.000).

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite