Petrecere la români: Şapte lovituri de cuţit pentru un dans refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 23 de ani a ucis un conaţional de 32 de ani, „vinovat" de a-i fi spus să nu mai insiste să danseze cu fiica gazdei de 15 ani. Incidentul a avut loc în localitatea italiană Lanuvio, situată la 30 de kilometri distanţă de Roma.

Un conaţional de 32 de ani a murit înainte de ajunge la spital după ce a fost înjunghiat de un alt român de 23 de ani, informează adevarul.it. Cei doi participau sâmbătă noaptea la o petrecere în Lanuvio (30 de klilometri sud de Roma), într-un apartament dintr-o vilă bifamiliară.

Gazdele împărţeau apartamentul cu tânărul de 23 de ani, motiv pentru care se afla şi acesta la petrecere. În jurul orei 03.00, românul insista să danseze cu fiica gazdelor, de 15 ani. Unul dintre invitaţi i-a spus însă să o lase în pace pentru că e încă un copil.

În semn de răspuns, românul refuzat a mers la bucătărie şi a luat un cuţit cu care şi-a lovit victima de patru-cinci ori în spate şi de încă două ori în coapse, după ce a căzut la pământ. Potrivit sursei citate, agresorul se afla într-o avansată stare de ebrietate.

Ucigaşul a fugit şi este dat în urmărire. Victima a murit înainte de a junge la spital din cauza pierderii de sânge.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite