Topul găinăriilor românilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găinăriile din Italia au fost prezentate din presa din Peninsulă
Găinăriile din Italia au fost prezentate din presa din Peninsulă

Unii dintre românii din Italia au ajuns şi săptămâna aceasta pe paginile ziarelor din Peninsulă din cauza găinăriilor pe care le-au făcut.

Unii dintre românii din Peninsulă au apărut în presa din Italia din cauza găinăriilor pe care le-au făcut. Astfel, de la furat din supermarketuri până la tentative de crimă din gelozie, fraţii noştri români au făcut de toate pentru a ajunge vedete ale presei din Peninsulă.


A furat 12 kilograme de carne

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost arestată în cursul zilei de 3 decembrie, după ce a furat dintr-un supermarket.

Un client al magazinului o observase pe femeie în timp ce aceasta ascundea o bucată de prosciutto (specialitate italiană din carne) sub fustă. Femeia, însoţită de cei doi copii ai săi, a ieşit apoi din magazin fără să aibă probleme cu paznicii.

Italianul care a văzuse tot ce a făcut românca, a chemat carabinierii. Aceştia au găsit-o pe femeie şi au percheziţionat-o. Femeia purta două fuste, legate între ele, formând astfel un buzunar interior pe care îl folosea pentru a ascunde marfa furată. Carabinierii au găsit bucata de prosciutto care cântărea aproximativ 12 kilograme, pe care au returnat-o supermarketului.

S-au bătut în faţa unei cantine unde au mâncat gratis

Potrivit agenţiei "Adnkronos", doi români şi un macedonean au fost arestaţi pe 3 decembrie de către carabinerii din Roma sub acuzaţia de tulburarea ordinii publice.

Ce trei, după ce au luat masa oferită gratis la cantina Caritas, au ieşit în piaţa publică din faţa localului şi au început să strige cu voce tare şi să se bată.

Potrivit aceleiaşi surse, că cei trei au consumat mai mult alcool decât trebuia şi au început să se bată între ei, folosind şi un obiect metalic, care a fost sechestrat ulterior de către agenţii de poliţie.

Carabinerii din gara San Lorenzo din Roma, au intervenit şi arestat pe cei trei.

Citeşte restul găinăriilor, pe adevarul.it.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite