Topul găinăriilor românilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii dintre românii din Italia au ajuns şi săptămâna aceasta pe paginile ziarelor din Peninsulă din cauza găinăriilor pe care le-au făcut.

Unii dintre românii din Italia s-au dovedit foarte inventivi în a găsi metode de a face un ban sigur şi rapid. De la furat de bijuterii până la a-şi obliga propriile fiice să cerşească, fraţii noştri români au făcut de toate pentru a ajunge vedete ale presei italiene.

O menajeră româncă s-a luat la bătaie cu o patrulă de carabinieri

O patrulă de carabinieri din Ragusa au arestat ieri cu mari dificultăţi o româncă după ce aceasta a început să-i lovească cu pumnii şi picioarele.

Carabinierii din Ragusa (sudul Sicilei) au intervenit inţial să calmeze o ceartă dintre Maria Petrovan (35 de ani) şi bătrâna pe care o îngrijea. Românca nu s-a calmat ci dimportivă a luat la şuturi şi pumni maşina carabinierilor după care a trecul la unul dintre ei.

Acesta va avea nevoie de trei zile de îngrijiri medicale.
Cu mari dificultăţi cei doi carabinieri au reuşit să-i pună cătuşele. Pertovan se află acum în arestul închisorii din Ragusa.

Un român de 16 ani a ieşit din magazin cu raftul de bijuterii după el

Carabinierii din Rapallo au arestat miercuri un tânăr român care a încercat să fure un suport de prezentare a bijuteriilor plin cu inele.

Carabinierii din Rapallo (28 de kilometri est de Genova) au anunţat arestul unui minor român care a încercat să fure un suport întreg cu bijuterii, informează AGI.

Potrivit autorităţilor, tânărul a profitat de un moment de confuzie, a sustras suportul şi a ieşit imediat din magazin. Patronul şi-a dat seama imediat şi a ieşit după el, strigând după ajutor.

Tânărul a fost blocat de o patrulă de carabinieri aflată în zonă. Românul era căutat de poliţia din Alassio (aproape de frontiera cu Franţa) pentru un alt furt similar şi mai fusese arestat la Milano şi Florenţa. Tânărul se află acum în Centrul de Primire al Minorilor din Genova.

Citeşte restul găinăriilor făcute de români, pe adevarul.it.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite