Găinăriile Românilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găinăriile românilor sunt preluate din presa din Peninsulă
Găinăriile românilor sunt preluate din presa din Peninsulă

Unii dintre românii din Italia nu s-au lăsat de găinării nici în anul 2010. Ei nu ai dat dovadă de inventivitate, rezumându-se la aceleaşi modalităţi pentru a face bani repede, ca şi anul trecut. Se poate observa totuşi că în 2010 românii au devenit mai răi cu conaţionalii lor.

Abia ajuns în Italia, un român s-a apucat de furat


Românul a fost prins la furat într-un supermarket din Spezia (oraş situat la 100 kilometri sud de Genova). El a fost arestat pentru furt, în a doua sa zi în Italia.

Directorul Coop Via Saffi a anunţat poliţia, sunând la 113. Cei din personalul magazinului au observat trei persoane care încercau să sustragă alimente şi băutură, fără a le plăti. Totul, în valoare de 218 euro. Dintre cei trei, doi au reuşit să fugă. Hoţul prins s-a dovedit a fi român.

Acesta a fost dus la secţia de poliţie, unde s-a constatat că românul intrase pe teritoriul Italiei doar cu o zi înaintea comiterii furtului. El nu ştie limba italiană, astfel că pentru a putea comunica, poliţiştii au apelat la un interpret. Românul a declarat că se află în Peninsulă în căutare de lucru. Deocamdată stă în arestul poliţiei.

Un român a fost arestat în timp ce fura un excavator

Camionul cu care infractorii erau la furat a fost confiscat. Potrivit "Adnkronos", o patrulă a Poliţiei Comunitare i-a surprins pe hoţi în fapt, în timp ce încercau să încarce un excavator într-un camion.

Poliţiştii au sesizat poarta lăsată deschisă şi au intrat în incinta şantierului. La vederea oamenilor legii, hoţii au încercat să fugă. Unul dintre cei doi a fost prins.

Cel pus în cătuşe este un român de 35 de ani, chiar şoferul camionului, înmatriculat în România.

Citeşte AICI restul GĂINĂRIILOR românilor din Italia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite