Milano: Copii din România şi Moldova, premiaţi la Concursul de Poezie de la Triuggio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România este țara cu cei mai mulți copii participanți
România este țara cu cei mai mulți copii participanți

Elevi din mai mult de 20 de țări sunt protagoniștii celei de a XX-a ediții a Concursului Internațional de Poezie de la Triuggio, localitate de lângă Milano.

Pe 5 iunie 2011, la Villa Taverna - considerata una dintre cele mai prestigioase cladiri din Lombardia - va avea loc festivitatea de premiere a celei de a XX-a ediții a Concursului Internațional de Poezie de la Triuggio, informează un comunicat al Centrului Cultural Italo-Român de la Milano.

Un număr de 921 de copii și tineri s-au înscris pe parcursul anului 2010-2011 la concursul internațional de poezie de la Triuggio, informează adevarul.it.

Concursul este organizat de Centrul de Pozie și Tineret din Triuggio, cu patronajul Primariei orașului, Regiunii Lombardia, Provinciei Monza și Brianza, Banca Credito Cooperativo din Triuggio, a ziarului "Il Cittadino" din Monza, a revistei "Messaggero dei ragazzi" şi cu colaborarea editurii Prometheus din Milano.

România este țara cu cei mai mulți participanți: 16 de copii și tineri de la diferite școli din România care au trimis creațiile lor literare. In finala concursului se afla si un elev din Republica Moldova - Constantin Goreanu.

Citeşte articolul integral pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite