13 români arestaţi într-o zi, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, 13 români cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani au fost arestaţi de carabinieri, care i-au surprins în timp ce furau, relatează "Il Giornale". O parte dintre

În ultimele 24 de ore, 13 români cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani au fost arestaţi de carabinieri, care i-au surprins în timp ce furau, relatează "Il Giornale".

O parte dintre românii arestaţi aveau procedurile de expulzare de pe teritoriul Italiei deja iniţiate. Acuzaţiile sub care au fost arestaţi românii sunt de furt şi tăinuire a jafurilor Ei au contestat acuzaţiile în şapte operaţiuni distincte.

Carabinierii au arestat doi români de 25 şi 46 de ani, care încercau să intre în intr-un azil comunal din localitatea Torrevecchia. Alţi doi români, care abia împlineseră 17 ani, au fost arestaţi în localitatea Ostia pentru sustragerea unor alimente dintr-un supermarcket. Au mai fost reţinuţi şi trei români care furau dintr-un restaurant în oraşul Velletri.

Acestea sunt doar trei din cele şapte operaţiuni distincte care s-au încheiat cu arestarea a 13 români ieri noapte, în Italia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite