Un partid românesc participă la manifestaţia naţională pentru siguranţa la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Identitatea Românească (PIR) va participa la manifestaţia naţională pentru siguranţa la locul de muncă din 20 iunie 2008. Vice-secretarul Mihai Muntean va conduce delegaţia

Partidul Identitatea Românească (PIR) va participa la manifestaţia naţională pentru siguranţa la locul de muncă din 20 iunie 2008. Vice-secretarul Mihai Muntean va conduce delegaţia partidului, care va milita pentru cauza muncitorilor români din Italia.

De asemenea, reprezentanţii acestui partid au ca obiectiv principal obţinerea unei întrevederi cu Maurizio Sacconi, ministrul Muncii, Sănătăţii şi a Politicilor Sociale.

Manifestaţia va avea loc în faţa Ministerului Muncii pe durata întregii zile de 20 iunie. Este aşteptată participarea muncitorilor din toate sectoarele de activitate, a familiilor victimelor care şi-au pierdut viaţa la locul de muncă cât şi a reprezentanţilor principalelor sindicate din Italia.

Vice-secretarul PIR-ului va ţine un discurs în care va prezenta şi un raport cu privire la românii care muncesc în şantiere. Pericolele la care aceştia sunt expuşi împreună cu statisticile "morţilor albe" din construcţii vor fi puncte cheie ale discursului

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite