O româncă implicată în proxenetism a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost urmărită de oamenii legii încă din luna februarie
Tânăra a fost urmărită de oamenii legii încă din luna februarie

Tânăra face parte dintr-o reţea de prostituţie şi trafic de carne vie, româno-albaneză. Oamenii legii erau pe urmele ei încă de acum două luni.

Gheorghiţă Monica Tilimbeci de 21 de ani, a fost arestată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea a fost prinsă între copertinele dintr-o staţie de autobuz de la Castrovillari Cosenza, Calabria. Timp de trei zile, şeful adjunct al poliţiei, Joseph Zanfini, a fost acolo împreună cu oamenii din subordinea sa. Ei au lucrat sub acoperire, s-au infiltrat printre navetiştii care aşteptau în staţie, în urma unor informaţii că femeia căutată va apărea în zonă.


Românca se întorsese de curând din România, după aproape două luni în care a stat ascunsă. Femeia, venită acum câţiva ani în Italia, a fost la început o prostituată ca multe altele. După o relaţie cu şeful unei grupări de traficanţi de carne vie şi proxenetism, Damiano Pipieri, a devenit ea însăşi una din persoanele împlicate în acţiuni ilegale. Ea se ocupa de zonele Ionio, Esaro şi Pollino, potrivit "Gazzetta del Sud".

Citeşte aici cu ce se ocupa românca

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite