VIDEO O româncă a murit, după ce a fost lovită în plin de două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţii de poliţie investighează incidentul petrecut duminică dimineaţă
Agenţii de poliţie investighează incidentul petrecut duminică dimineaţă

O româncă în vârstă de 20 de ani a murit pe o şosea de lângă localitatea Arcore, situată la nord de Milano, după ce a fost lovită în plin de două maşini. Tânăra coborâse din autoturismul pe care îl conducea pentru a cere ajutor, după ce îşi tamponase maşina, accident în care a fost rănită prietena ei aflată pe scaunul din dreapta.

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe şoseaua Tangenziale Est, aproape de Arcore. Autoturismul în care se aflau cele două femei a fost implicat într-o tamponare cu o altă maşină. Incident iniţial s-a soldat cu rănirea pasagerului aflat pe scaunul din dreapta.

Citeşte şi:
Un italian a dat cu maşina peste un român după ce s-au certat

Pavia: Român găsit inconştient, cu un traumatism cranian grav

Românca, în vârstă de 20 de ani, a oprit maşina regulamentar pe banda de urgenţă şi a ieşit, în grabă, pe şosea, pentru a cere ajutor. A fost lovită în plin de alte două autovehicule, relatează "Il Giornale".

Potrivit sursei citate, şoferul primei maşini care a lovit-o venea cu o "viteză ameţitoare" şi nu a oprit după accident pentru a oferi prim-ajutor femeii azvârlite pe asfalt în urma impactului.

Vezi VIDEO şi află pe adevarul.it cum a murit tânăra româncă

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite