VIDEO O româncă a scandalizat Italia. Scene sexy de la fereastră în timpul unei curse de cai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul "Libero" a luat ieri atitudine împotriva tinerei româncei, care ar fi prejudiciat "sacralitatea unei curse tradiţionale, cum este cea de la Siena".

Astfel, spectatorii care erau prezenţi la o cursă tradiţională de cai în Piazza del Campo, la Siena, au asistat la un spectacol sexy oferit de o româncă de 21 de ani.

Românca se afla la etajul întâi al unei clădiri situate chiar în piaţa centrală a oraşului, unde se aflau zeci de mii de persoane.

După ce şi-a dat seama că este privită, tânără a început să pozeze în faţa mulţimii în ipostaze sexy. La un moment dat, românca a luat o sticlă cu apă şi a început să bea, vărsând şi pe decolteu.

Pentru ca show-ul său să fie complet, tânăra şi a dat jos partea de sus a rochiei şi se lasă pipăita de partenerul ei, exact în faţa ferestrei. Oamenii au urmărit-o pe tânără, strigând şi aplaudând-o. Printre cei prezenţi s-au numărat însă şi câţiva poliţişti, care i-au cerut documentele şi au înaintat procurorilor un dosar, pentru a stabili dacă românca va fi pusă sau nu sub cercetare penală pentru acte obscene în public.

VIDEO

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite