O tânără născută în România cucereşte Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 25 de ani, Loredana Errore are mari şanse să câştige un concurs de tinere talente
La 25 de ani, Loredana Errore are mari şanse să câştige un concurs de tinere talente

Un juriu şi câţiva profesori supraveghează participanţii la emisiune, care în fiecare zi se întrec între ei la dans, actorie şi interpretare muzicală. „Amici" are un succes deosebit la tinerii italieni.

Loredana Errore, din România, poreclită „Ragazza occhi cielo", („Fata cu ochii albaştri ca cerul") a uimit publicul emisiunii cu vocea ei.
Speculaţii ale presei italiene.


Imediat cum a devenit cunoscută, nu au întârziat să apară speculaţii legate de perioada petrecută de Loredana în România. Tânăra s-a născut la 27 octombrie 1984, la Bucureşti, şi la doar trei luni a fost adoptată de o familie de sicilieni.


Potrivit presei din Peninsulă, fata ar avea pe corp câteva cicatrice căpătate în urma unui incendiu în care părinţii ei naturali ar fi murit. Mai mult, ziariştii de la publicaţia „New Notizie" încheie un articol cu întrebarea retorică dacă cicatricele nu le are în urma relelor tratamente din orfelinat.


„Loredana a fost tratată foarte bine"


Tatăl adoptiv al fetei, Michellle Errore, neagă însă aceste speculaţii. „Voiam să înfiem un copil român, am trimis o cerere de adopţie la Bucureşti. Acolo, toţi au fost amabili cu noi şi astfel am reuşit să obţinem această frumoasă fetiţă", îşi aminteşte tatăl adoptiv, Michelle Errore.


Copilul, internat la Centrul de Plasament „Steaua", era subnutrit şi a fost supus unui tratament de vitaminizare urmărit de mari doctori de la Bucureşti, povesteşte tatăl adoptiv.


„Mai lipseau din medicamente, lapte şi haine, dar am trimis şi eu din Italia tot ce trebuia când ei mi-au cerut. Loredana a fost tratată foarte bine din punct de vedere uman şi nu are cicatrice", precizează sicilianul.


Loredana este altruistă


Michelle Errore spune că fiica lui are „ochi de român" şi „o sensibilitate interioară, un altruism cu totul aparte". „Pe Loredana când o duceam la mare dacă vedea un copil cu probleme, lăsa marea şi joaca şi toată ziua şi-o petrecea cu acel copil", povesteşte italianul.


El mai spune că Loredana îl întreabă tot timpul de Bucureşti şi că intenţionează ca, în cel mai scurt timp, să facă o vizită în Capitală pentru a-i arăta fetei unde s-a născut.

Vezi aici VIDEO cu Loredana cântând

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite