O româncă dispărută a fost găsită arsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din examenul ADN-ului, efectuat pe un corp carbonizat descoperit pe 14 septembrie sub un pod în localitatea San Gregorio D’Ippona (lângă Vibo Valentia, în sudul Italiei), a rezultat că este

Din examenul ADN-ului, efectuat pe un corp carbonizat descoperit pe 14 septembrie sub un pod în localitatea San Gregorio D’Ippona (lângă Vibo Valentia, în sudul Italiei), a rezultat că este vorba despre o româncă, Monica Alexandrescu, 31 de ani. Înainte de a fi arsă, femeia a fost ucisă prin împuşcare. Soţul italian al acesteia, Francesco Scida, a semnalat poliţiei dispariţia femeii pe 8 septembrie.

Românca era despărţită de soţul ei, locuia singură în localitatea Vibo şi lucra la un bar. Asasinul a împuşcat-o pe româncă, după care a urcat corpul în maşina personală a acesteia. Încercând să şteargă orice urmă, atacatorul a dus cadavrul sub un pod în localitatea San Gregorio D’Ippona şi i-a dat foc. Crima este înconjurată de mister, iar cercetările investigatorilor sunt în curs de desfăşurare.

Acum trei luni, un alt român ars la Verona

Un alt caz recent, cel al românului care a fost ars pentru a încasa asigurarea pe numele său, a avut loc la Verona în luna iunie. Românul a fost ucis cu bestialitate de un cuplu de italieni pentru a încasa asigurarea în valoare de 900.000 euro. Cei doi au vrut iniţial să însceneze o sinucidere însă la scurt timp au recunoscut crima şi au fost arestaţi.

Trupul lui Cosmin Adrian Ioan, de 28 de ani, a fost găsit carbonizat într-o maşină, în localitatea Cavaion Veronese, de lângă Verona. Românul, născut lângă Făgăraş în 1980, lucra de aproximativ doi ani la o firmă de transport patronată de Tancredi Valerio Volpe şi concubina acestuia, Cristina Nero.

Pentru că nu avea contract legal de muncă, cei doi italieni i-au condiţionat angajarea de încheierea unei asigurări de viaţă. Nebănuind nimic, Cosmin a fost de acord, unicul său scop fiind acela de a lucra legal în Italia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite