O româncă aleasă Miss Aquamodel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul acvatic de distracţii Aquafan organizează în fiecare an la Riccione, pe litoralul mării Adriatice, tradiţionalul concurs "Aquamodel del anno". Anul acesta, dintre 400 de

Parcul acvatic de distracţii Aquafan organizează în fiecare an la Riccione, pe litoralul mării Adriatice, tradiţionalul concurs "Aquamodel del anno". Anul acesta, dintre 400 de participante, românca Oana Nica şi-a adjudecat premiul I. Ea a câştigat un curs de modeling la agenzia John Casablancas din Milano.

Românca, originară din Focşani, are 16 ani, 1,74 metri înălţime şi locuieşte în Ravenna din anul 2000. Este studentă la un liceu umanist.

"Pentru Oana acesta este un vis devenit realitate. Deja de trei ani se pregăteşte să participe la concursurile de frumuseţe, dar era încă prea mică", povesteşte emoţionat, tatăl fetei, Ioan Nica, 41 de ani. Părinţii fetei locuiesc în Italia de 15 ani şi mai au încă o fiică de 20 de ani. Ioan, care de profesie este şef de şantier, îşi face timp pentru toate prezentările de modă şi pentru concursurile la care participă Oana.

Oana este urmărită de agenţia de modele "Marco Pellegrini", iar agenda ei este foarte încărcată în această perioadă. A trecut de preselecţii, iar săptămâna viitoare va participa la alte două concursuri de frumuseţe: pe 2 septembrie participă la semifinalele regionale ale concursului "La più bella del mondo" la Ravenna, iar pe 6 septembrie la semifinalele concursului naţional "Fotomodelul anului", la Tortoretto.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite