O româncă din "Balcania", la "Miss Italia nel Mondo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă reprezentanta României, la concursul organizat de televiziunea de stat italiană am mai avut înscrisă o conaţională Pot participa tinere din toată lumea dacă măcar unul

Pe lângă reprezentanta României, la concursul organizat de televiziunea de stat italiană am mai avut înscrisă o conaţională

Pot participa tinere din toată lumea dacă măcar unul dintre părinţi, bunici sau străbunici este de origine italiană.

Finala ediţiei din acest an a avut loc marţi, la Jesolo (lângă Veneţia). Mesagere ale frumuseţii româncelor au fost Miruna Iulia Minculescu (19 ani), din Curtea de Argeş, şi Florentina Denisa Vişinschi (18 ani), din Mioveni. Miruna a reprezentat România, în timp ce Denisa a reprezentat întreaga regiune a Balcanilor, după ce a câştigat titlul de Miss Balcani. Româncele au ajuns până în semifinală, cu alte patru concurente.

Juriul, lăsat mască

Regulamentul concursului prevedea ca cele şase semifinaliste să fie grupate câte două, urmând ca o singură grupă să ajungă în finală. În urma tragerii la sorţi, argeşencele au căzut în aceeaşi grupă. Proba comună prin care trebuiau să convingă juriul şi publicul a fost una la liberă alegere.

Miruna a ales să intervieveze o membră a juriului, căreia i-a adresat, într-o italiană aproximativă, întrebarea: "Ce părere aveţi despre România şi românce?". Întrebarea nu s-a dovedit una inspirată, întrucât membrilor juriului nu le era permis să-şi dea cu părerea despre concurente.

În acest timp, Florentina s-a aruncat într-un şpagat la picioarele Mirunei, spre amuzamentul publicului şi stupoarea organizatorilor.

Eforturile româncelor nu au fost însă apreciate de juriu şi de publicul telespectator. Concursul a fost câştigat de reprezentanta Paraguayului, Fiorella Migliore (19 ani).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite