Un român a salvat un pensionar italian de furia apelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pensionar italian, Romano Santilli (76 ani) a fost salvat de la înec vineri seara, de un român. Surprins de revărsarea Tibrului sub un pasaj rutier, bătrânul risca să fie luat de viitură cu

Un pensionar italian, Romano Santilli (76 ani) a fost salvat de la înec vineri seara, de un român. Surprins de revărsarea Tibrului sub un pasaj rutier, bătrânul risca să fie luat de viitură cu tot cu maşina din care nu putea să iasă.

Românul se afla la câţiva metri, blocat în trafic, într-o zonă periferică a Romei. Acesta l-a zărit pe bătrân în oglinda retrovizoare şi nu a ezitat să intre după el, în apă. „Dacă s-ar mai fi întârziat câteva minute, acum aş fi fost mort. Un înger păzitor m-a salvat”, povesteşte italianul de pe patul de spital.

Datorită salvatorului, italianul se află în afara oricărui pericol. În vârstă de 37 de ani, românul, tată a doi copii de 11 şi 12 ani, îşi ducea soţia la serviciu când a fost nevoit să devieze de pe drumul obişnuit din cauza apelor. Întâmplător a trecut pe sub pasajul unde a salvat viaţa bătrânului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite