Un român a fost salvat de la înec de doi câini-salvamari din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dornici să scape de căldură, locuitorii din zona oraşului Civitavecchia, de lângă Roma, au luat cu asalt plajele din apropiere. Însă, marea agitată din cauza curenţilor de apă şi a vântului puternic a pus în pericol vieţile mai multor persoane, printre care şi cea a unui român în vârstă de 30 de ani. Acesta a scăpat cu viaţă datorită căinilor Sics (Scuola italiana cani salvataggio).

Antrenamentul acestora a dat roade în acest weekend, pe plaja dintre Tarquinia şi Civitavecchia. Doi căini au salvat de la înec un român de 30 de ani, rezident în Civitavecchia, informează Corriere della Sera.

Citeşte şi:
VIDEO Un român din Detroit a salvat o fetiţă de 9 ani dintr-un incendiu

VIDEO Români cu care ne mândrim în lume: Liviu Taloş, eroul din Detroit

Germania: Un român a salvat doi sportivi de la înec

Un român va fi medaliat la Torino pentru că a salvat viaţa unui coleg

Bărbatul făcea baie în mare, însoţit de un prieten, când a fost tras în larg de un curent puternic de apă. Imediat ce a fost lansată alarma, doi căini-salvamari, care fuseseră trimişi ca "întăriri pentru colegii lor" au sărit în apă, împreună cu instructorul lor, şi au reuşit să-l transporte pe român, în siguranţă, pe plajă.

Acesta nu este singurul caz în care patrupedele au salvat vieţi. Patru fete cu vârstele de aproximativ 10 ani au fost, de asemenea, în pericol de înec pe plaja dintre Civitavecchia şi Tarquinia. Barca în care se aflau cele patru s-a răsturnat din cauza vântului puternic. La strigătele lor de ajutor, câinii-salvamari şi instructorii lor au acţionat, de îndată, şi au scos copilele din apă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite