600 de euro pe zi, câştigaţi din prostituţie. Proxenet român arestat la Varese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român, în vârstă de 34 de ani, şi partenera lui originară din Mauritania, în vârstă de 31 de ani, stabiliţi la Varese (Italia), câştigau aproximativ 600 de euro pe zi, din exploatarea sexuală a mai multor tinere braziliene şi dominicane. Cei doi au sfârşit în arestul poliţiei în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Locuiesc la Varese şi îşi câştigau existenţa vânzând trupurile altora", scrie site-ul laprovinciadivarese.it.

Citeşte şi:
13 arestări şi 100 de românce exploatate între Ravenna şi Rimini

Peste 200 de românce ofereau servicii sexuale "cu tarif unic" în Germania

Este vorba de Marian Dragomir Vasile şi de Kine Bint Sidi, concubina lui din Mauritania. Ei puneau la dispoziţia persoanelor interesate tinere venite din Brazilia şi din Republica Dominicană, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, în două apartamente din Aosta şi într-unul din Biella.

De la artizanat la proxenetism

Românul de 34 de ani lucra, oficial, ca artizan şi călătorea frecvent prin nordul Italiei. Iubita lui era deja în atenţia poliţiei din Palermo, când s-a efectuat arestul. Potrivit investigaţiile, cei doi s-au implicat în activităţile de prostituţie şi proxenetism în urmă cu un an şi jumătate.

Cuplul câştiga aproximativ 600 de euro pe zi, din prestaţiile fetelor. Românul şi partenera lui îşi atrăgeau clienţii prin intermediul anunţurilor publicitare publicate în ziarele locale sau postate pe internet.

Află cum ajungeau tinerele fete, din Brazilia şi din Republica Dominicană, în Italia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite