VIDEO Român arestat pentur un jaf armat dintr-un magazin de bijuterii, din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin de bijuterii "Versace" din Reggio Calabria (Italia), a fost jefuit de un român, în februarie, acest an. El s-a năpustit asupra vânzătorului, i-a pus pistolul la tâmplă şi şi-a umplut rucsacul cu obiecte de valoare. Bărbatul a fost, însă, reţinut pentru o altă infracţiune, poliţia aflând că el este făptaşul jafului din Reggio când era deja în arest.

Unul dintre jefuitorii magazinului cu bijuterii din Reggio Calabria a fost identificat de poliţia italiană. Mare a fost suprinderea anchetatorilor când au aflat că acesta se afla deja în arest, fiind reţinut pentru o altă infracţiune.

Manuel Iosef (foto), în vârstă de 27 de ani, a ajuns în spatele gratiile după ce carabinierii l-au arestat pentru jefuirea unui alt magazin care revindea ceasuri Rolex, informează CN24.

image

Poliţiştii şi-au dat seama că tot el este făştaşul jafului din februarie 2011, de la magazinul de bijuterii “Versace” din Reggio Calabria, după ce au primit înregistrările camerelor de supraveghere din local.

Acestea l-au surprins pe român intrând în magazin, năpustindu-se asupra vânzătorului şi ameninţându-l cu un pistol la tâmplă. Ulterior, Manuel Iosef şi complicele său şi-au umplut rucsacurile cu bijuterii. Acum, sunt pe urmele celuilalt hoţ, bănuit a fi tot român.

Magazinul jefuit în februarie nu aparţine renumitei case de modă, ci poată numele proprietarului său, Agostino Versace, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ din Reggio Calabria.

Vezi FOTO şi înregistrarea VIDEO din timpul jafului armat

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite