Sardinia: Şi-a înjughiat tatăl şi fratele pentru o eventuală moştenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputele legate de moştenirea unui teren s-ar fi putut transforma în tragedie într-o familie de români stabilită în Sardinia.

Un conaţional a fost arestat în noaptea de Revelion în Sardinia după ce a încercat să-şi omoare tatăl şi fratele, informează adevarul.it. Vasile Popa (23 de ani) a pus mâna pe cuţit când a aflat că un teren proprietatea familiei va fi lăsat fratelui lui.

Episodul a avut loc în casa lor din Thiesi (Sardinia), de faţă cu invitaţii pentru petrecerea de Revelion. Victimele, Alexandru Popa (60 de ani) şi Viorel (24 de ani) au fost transportate de urgenţă la spital şi se află în afara oricărui pericol.

Tatăl a fost rănit la nivelul abdomenului şi a avut nevoie de o intervenţie chirugicală, în timp ce fratele agresorului a fost rănit la o mână şi torace.

Vasile a fost arestat câteva ore mai târziu de către carabineri şi se află acum în penitenciarul San Sebastiano din insulă. În funcţie de evoluţia stării de săntate a celor doi, acuzaţiile ar putea să fie comutate din tentativă de omor în vătămări corporale foarte grave, mai notează sursa citată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite