Un român şi-a riscat viaţa pentru a salva o italiancă de la înec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului ¨La Nuova¨, un român a salvat viaţa unei italience care era în pericol să se înece. Italianca are 20 de ani şi este rezidentă în oraşul San Dona, situat la aproximativ 55 de kilometri de Veneţia.

Femeia a ieşit de pe şosea în timp ce se întorcea de la cumpărături şi a căzut cu maşina într-un canal de irigaţii de pe marginea drumului. Incidentul s-a petrecut vineri, 22 ianuarie iar tânăra se afla la volanul unui autoturism Smart.

Valentin Oiţă Ionel, în vârstă de 37 de ani, a trecut pe la faţa locului, cu bicicleta, la scurt timp după accident. Potrivit sursei citate, românul ieşise cu bicicleta pentru a căuta de lucru din cauza faptului că a rămas fără slujbă.

Deşi pe malul canalului erau mai mulţi curioşi care nu făceau nimic, imediat ce şi-a dat seama că în maşină este o persoană, Valentin s-a aruncat în apă şi a reuşit să o scoată pe italiancă din maşină, scoţând-o la mal şi salvându-i viţa. El i-a aplicat femeii primul ajutor, a reanimat-o şi a acoperit-o cu hainele sale.

Află pe Adevarul.it ce a păţit românul după ce a salvat viaţa italiencei

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite