Un român a încercat să-i dea foc patronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că a fost concediat, un român de 41 de ani a încercat să-i dea foc patronului, stropindu-l cu diluant. Scena s-a petrecut pe litoralul Adriaticii, la Baia Metauro di Fano, la 60 de

Supărat că a fost concediat, un român de 41 de ani a încercat să-i dea foc patronului, stropindu-l cu diluant. Scena s-a petrecut pe litoralul Adriaticii, la Baia Metauro di Fano, la 60 de kilometri nord de Ancona. Italianul a reuşit să scape nevătămat, profitând de faptul că românul era băut şi nu foarte sigur pe mişcările lui.

Compatriotul nostru nu s-a împăcat cu ideea concedierii şi după o noapte în care şi-a "înecat amarul" a hotărât să se răzbune. A luat o sticlă de diluant, a spart geamul rulotei în care dormea patronul şi a început să toarne lichidul inflamabil, stropind interiorul maşinii. În cealaltă mână avea o brichetă, pe care din fericire nu a mai apucat să o aprindă.

Trezit de zgomotul geamului făcut ţăndări, italianul a reuşit să-şi imobilizeze fostul angajat, până la sosirea carabinierilor din Fano. Românul se află acum în arestul închisorii din Pesaro, fiind acuzat de tentativă de incendiere, cauzare de leziuni şi violare de domiciliu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite