Un român, fură o betonieră şi o părăseşte în viteză pe autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini de mare tonaj au fost părăsite de către şoferii lor pe autostradă, în viteză. Evenimentul s-a petrecut alaltăieri (24 octombrie) pe autostrada A1, la chilometrul 530. Forţele de

Două maşini de mare tonaj au fost părăsite de către şoferii lor pe autostradă, în viteză. Evenimentul s-a petrecut alaltăieri (24 octombrie) pe autostrada A1, la chilometrul 530. Forţele de ordine au observat un autocar Iveco Magirus, urmat de o betonieră Astra îndreptându-se înspre sud.

Poliţia a semnalizat oprirea pentru şoferul betonierei. Însă acesta a ignorat indicaţiile poliţiştilor şi a lovit maşina acestora accidentându-l pe şeful patrulei. Agenţii au depăşit din nou vehiculul de mare tonaj şi au poziţionat maşina poliţiei în faţa betonierei, semnalându-i din nou şoferului oprirea.

Drept răspuns, acesta a tamponat maşina poliţiei, după care s-a aruncat de la bordul vehiculului, lasându-l în viteză, pe şosea. Românul, aterizat pe asfalt, a încercat să fugă, dar agenţii l-au imobilizat. Conaţionalul, cu precedente infracţiuni, a fost arestat sub acuzaţia de furt şi deteriorare agravată, rezistenţă şi leziuni provocate oamenilor legii.

Aceeaşi scenă a fost repetată de şoferul autocarului Iveco, din faţa betonierei. Acestuia din urmă, însă, poliţiştii i-au pierdut urma. Maşina, abandonată, a rulat pe autostradă cu 70/80 de kilometri pe oră, încă 50 de metri, după care a ieşit de pe carosabil.

Conform cercetărilor ulterioare s-a dovedit că ambele maşini erau furate de pe un şantier din localitatea Bagnolo Mela (Brescia). În prezent forţele de ordine încearcă să-l identifice pe cel de-al doilea şofer.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite