FOTO Un român de 26 de ani, înjunghiat mortal la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român, în vârstă de 26 de ani, a sfârşit azi-dimineaţă înjunghiat mortal în urma unei altercaţii avute în faţa unui local situat la periferia nordică a oraşului Torino. Tânărul a decedat la spital în urma rănilor severe cauzate de agresorul căutat, în prezent, de forţele de ordine.

Crima a avut loc în jurul orei 04.00 a dimineţii de duminică, la Torino, în faţa barului „Batmania" din nordul oraşului.

Potrivit adevarul.it, anchetatorii au stabilit că la altercaţia de la care a pornit crima ar fi existat şi martori, dar nu se ştie cauza disputei dintre victimă şi făptaş. Cert este că agresorul a scos, la un moment dat, un cuţit pe care l-a înfipt în Ionel Viorel Bandol, de 26 de ani, rănindu-l mortal. Victima a murit, la scurt timp, la spitalul San Giovanni Bosco din Torino.

Potrivit primelor investigaţii, cearta a început încă din bar, iar anchetatorii bănuiesc că agresorul ar fi tot un cetăţean român ce aparţine cercului de cunoscuţi al victimei. După înjunghiere, făptaşul a fugit din faţa localului, fiind cautat, în prezent, de poliţia italiană.

FOTO Vezi aici cum arată localul unde a petrecut românul înainte să fie ucis

Barul „Batmania" este cunoscut ca un local frecventat exclusiv de români, în interiorul său, aproape toate afişele fiind scrise în limba română.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite