Ramona Bădescu vrea să introducă muzica românească în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu, românca ajunsă celebră în Italia, va lansa marţi, 25 mai, albumul muzical intitulat "Jumi Juma", conceput pentru românii stabiliţi în Peninsulă care au păstrat în sufletele lor dorul de casă, dar şi pentru a face cunoscute cultura şi tradiţiile româneşti în rândul italienilor.

Potrivit declaraţiilor Ramonei Bădescu, albumul este un mod prin care populaţia din Italia poate afla mai multe lucruri despre tradiţiile româneşti. Printre lucrările muzicale lansate prin producţia "Jumi Juma" se numără şi şase piese din repertoriul Mariei Tănase, interpretate în maniera proprie frumoasei artiste.

Românca în vârstă de 42 de ani a povestit într-un interviu că se simte în largul ei oriunde, nu numai în showbizul italian, şi că a avut norocul să fie bine primită oriunde s-a dus, potrivit agentiadepresamondena.com.

Prezentă pe scena muzicală din Italia, dar şi ca actriţă pe micile ecrane, Ramona Bădescu nu a scăpat de atenţia presei de scandal nici din ţara de origine, nici din Peninsulă. Cu toate acestea, românca susţine că jurnaliştii români "au mai multă imaginaţie" decât cei italieni, în condiţiile în care s-a scris despre ea într-un tabloid din România că şi-a scos două coaste.

Află ce planuri de viitor are Ramona Bădescu, pe adevărul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite