O fetiță a fost salvată de ficatul propriului tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dianei Rebegea i-a fost diagnosticată o tumoare hepatică în urmă cu şase luni. Singura ei şansă de supravieţuire a fost să primească un sfert din ficatul tatălui ei. Operaţia, destul de rară, a avut loc în această lună, la spitalul Molinette.

Diana Rebegea (2 ani şi 7 luni) s-a născut la Torino. Părinţii ei, Adrian Rebegea (28 de ani) din Bacău şi Simona Mernea (34 de ani) din Târgu-Jiu, locuiesc în Italia de opt ani. Tatăl este muncitor în construcţii, iar mama este vânzătoare în piaţa Crocetta, din Torino.

În luna martie a acestui an, liniştea familiei Rebegea s-a spulberat când abdomenul Dianei s-a umflat suspect în partea stângă iar a doua zi i-a fost diagnosticată o tumoare la ficat. Din acea zi mama a abandonat slujba şi a început să meargă cu Diana în fiecare zi la spital pentru tratament şi şedinţe de chimioterapie.

„La început a fost dificil să o convingem, dar încetul cu încetul spitalul a devenit pentru ea o a doua casă. Faptul că avea camera, pătuţul şi televizorul ei o făcea să se simtă ca acasă”, povesteşte Simona.

Citeşte pe adevarul.it întreaga poveste a Dianei Rebega.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite