Premiu Special "Arte Laguna" pentru Silvia Trăistaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este lucrarea premiată
Aceasta este lucrarea premiată

Lucrarea "My Mom at a Funeral" a fost selectată ca finalistă la secţiunea pictură a celei de-a IV-a ediţii, obţinând un Premiu Special.

Şi în 2009, aceeaşi lucrare a fost apreciată la concursul internaţional "The Artist´s Magazine 26th Annual Art Competition". Ea urmează să fie expusă la Institutul Italian de Cultură din Viena, în perioada 12-28 aprilie 2010 şi la Institutul Italian de Cultură din Praga, în perioada 20 mai - 3 iunie 2010.

Participarea acesteia la eveniment s-a realizat şi cu sprijinul Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistic (IRCCU) de la Veneţia, unul din partenerii concursului internaţional "Arte Laguna", începând cu anul 2008. În cadrul acestui parteneriat, Noua Galerie a IRCCU Veneţia găzduieşte, în perioada 6-31 martie, expoziţia câştigătorilor secţiunii "Under 25".

Acest concurs este organizat încă din anul 2006 de Asociaţia Culturală "Modern Contemporary Art" (MoCA) şi Studioul de Artă "Laguna di Mogliano Vento", Treviso. Premiul internaţional este decernat în urma unui concurs, la care au fost în acest an 7.000 de participanţi, din variate domenii ale artelor vizuale contemporane.

Află mai multe despre artista româncă


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite