17 posturi TV româneşti pe un singur site

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La adresa internet http://RomBel.com/tv românii din diaspora (şi nu numai ei) pot selecta unul dintre cele 17 posturi TV româneşti care transmit în direct pe net. Conexiunea

La adresa internet http://RomBel.com/tv românii din diaspora (şi nu numai ei) pot selecta unul dintre cele 17 posturi TV româneşti care transmit în direct pe net. Conexiunea minimă necesară este de 256 kbps, streamingul se deschide automat cu Windows Media Player, iar posturle transmise sunt: Realitatea, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, TVR Internaţional, OTV, DDTV, TvRM, The Money Channel, Alfa Omega, Credo, Pratech, Sport.ro, Romusic, U TV şi PartyTV.

Faptul că românii de pretutindeni pot urmări programele favorite în direct pe internet nu pare a-i deranja pe cei care montează antene de satelit în Capitala Italiei. " Şi până să apară portalul ăsta cine vroia să se uite pe internet se uita. Clienţii mei preferă ca seara, când se întorc de la serviciu să se aşeze în fotoliu, cu telecomanda în mână, fără să-şi facă griji de calitatea imaginii sau de conexiunea la internet", ne-a mărturisit Liviu, unul dintre "sateliştii" din Roma.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite