Un român a sărit cu o bâtă ţintuită la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Municpală l-a reţinut pe român
Poliţia Municpală l-a reţinut pe român

O patrulă a Poliţiei Municipale a fost pusă în dificultate de un român beat, care împreună cu alţi doi români abia au reuşit să-l imobilizeze.

Un român de 40 de ani a fost reţinut de o patrulă a Poliţiei Municipale cu acuzaţiile de port ilegal de armă albă, vătămări corporale şi ultraj, informează APCOM. Românul, în stare avansată de ebrietate, a fost observat de agenţii poliţiei în timp ce-şi ameninţa doi conaţionali cu un cuţit şi cu o sticlă. Episodul a avut loc luni seara la Ostia (litoralul roman).

Poliţiştii au coborât şi au încercat să-l imobilizeze pe românul violent, dar furia acestuia a crescut şi cei patru (agenţii şi victimele) au reuşit cu greu să-i ia cuţitul. În acel moment, agresorul a scos de sub geacă o bâtă cu ţinte pe care a început să o rotească deasupra capului.

Cât pentru alcool, cât pentru oboseală, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze într-un sfârşit şi să-l ducă la Comisariat. Românul nu a putut fi interogat însă din cauza stării foarte avansate de ebrietate. Agenţii au fost nevoiţi să cheme o ambulanţă pentru a se asigura că nu va intra în comă etilică.

La denunţul celor doi români agresaţi şi al poliţiştilor se adaugă şi cel al soţiei agresorului, care a măruturisit că a fost în mai multe rânduri victma unor violenţe.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite