Un ghid on-line italian recomandă stomatologiii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii ghidului on line Vnunet.it au desemnat România ca fiind ţara cu cele mai accesibile preţuri la tratamentele dentare. Ghidul se ocupă cu identificarea soluţiilor practice

Specialiştii ghidului on line Vnunet.it au desemnat România ca fiind ţara cu cele mai accesibile preţuri la tratamentele dentare. Ghidul se ocupă cu identificarea soluţiilor practice pentru probleme cotidiene cum ar fi rezervarea unui zbor low-cost sau identificarea celor mai mici costuri la diferite servicii din Europa.

Astfel, România este recomandată pentru "turismul medical" datorită preţurilor accesibile pentru tratamentele dentare. Specialiştii recomandă cabinetele particulare din România nu doar pentru diferenţele simţitoare de preţ, dar şi pentru pregătirea la standarde europene a personalului medical.

"Comunicarea este facilitată de faptul că medicii români vorbesc italiana, engleza, germana şi franceza. Pentru a compara preţurile, iată un exemplu: în timp de în Italia o obturaţie costă între 140 şi 270 de euro, în România este 30 de euro; un film dentar poate ajunge în Peninsulă la 250 de euro, dar aceelaşi serviciu nu costă mai mult de 25 de euro în noua ţară europeană", redactează ghidul on line.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite