Un napoletan a vândut unui român săpunuri in loc de telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un napoletan de 28 de ani, deja cercetat pentru inşelăciune şi jaf, a fost surprins in flagrant de doi poliţişti in civil, în timp ce încerca să înşele un român. Italianul

Un napoletan de 28 de ani, deja cercetat pentru inşelăciune şi jaf, a fost surprins in flagrant de doi poliţişti in civil, în timp ce încerca să înşele un român.

Italianul încerca să vândă românului un pachet care trebuia să conţină două telefoane de ultimă generaţie, arătându-i până şi chitanţele acestora, de circa 800 de euro, pentru a-l convinge. Entuziasmat, românul a neglijat faptul că "negustorul" napoletan a schimbat geanta ce conţinea telefoanele cu o alta asemănătoare, în care se aflau 2 săpunuri.

Mare a fost supriza românului când, după ce a plătit suma tocmită cu napoletanul (50 de euro, ndr.) şi incercând să deschidă geanta pentru a admira telefoanele tocmai cumpărate, a realizat că aceasta avea fermoarele blocate.

Scena s-a desfăşurat sub ochii unor poliţişti in civil, care au împiedicat fuga napoletanului, care a fost arestat. Poliţiştii i-au restituit banii românului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite