Un milion de euro în pauza de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi conaţionali au dat lovitura la un concurs de tip „loz în plic“. Cei doi au cumpărat mai multe bilete într-un bar dintr-o localitate de lângă Torino. Pentru că la prima încercare au câştigat o sumă modestă, au reinvestit câştigul în alte bilete. 

Cei doi români au câştigat joi un milion de euro la concursul  “Gratta e vinci” (Răzuieşti şi câştigi), jucat într-un bar din Moncalvo (60 kilometri est de Torino). 

Potrivit afirmaţiilor proprietarului barului, Emilio Boiero, românii au cumpărat iniţial lozuri în valoare de 50 de euro şi pentru că printre acestea erau câteva câştigătoare, au luat alte lozuri de banii câştigaţi.

După câteva zeci de lozuri răzuite, a ieşit la iveală un loz de un milion de euro. Iniţial, românii au crezut că au câştigat doar 1.000 de euro. Spre surpriza lor, au văzut că suma câştigată conţinea încă trei zerouri. 

Deocamdată identitatea celor doi români nu este cunoscută. Proprietarul barului susţine că cei doi lucrează la o firmă de distribuţie de anvelope din Vercelli şi uneori se opreau la el pentru a mânca la prânz şi a juca un loz. Scenariu care s-a repetat şi de acastă dată, dar cu mult noroc.

Au plecat să termine ziua de muncă

“Românii, după ce şi-au dat seama câţi bani au câştigat, au spus că se întorc în România şi nu vor să mai audă de Italia”, povesteşte patronul barului “La Tavernella”. Cei doi nu au oferit nimic de băut în bar. Au plecat grăbiţi, scuzându-se că trebuie să termine de distribuit anvelopele din camion.

Barul “La Tavernella” este gestionat de Emilio Boiero, 67 de ani, şi de fiului lui Marco, de 42 ani.

Este situat la ieşirea din oraş, spre Asti, şi pare că este un bar cu noroc. În ultima vreme, patronul afirmă că a strâns “o sacoşă” de copii xerox după lozuri câştigătoare. Deşi în alte baruri acestea se afişează la vedere, în barul lor le afişează doar pe cele de valori mai mari. Acum, la loc de cinste se află lozul românilor, cu cel mai mare câştig din zonă la acest tip de concurs.

“După ce s-a aflat de milionul românilor, lumea a dat năvală să cumpere lozuri. Am vândut ieri şi azi de trei ori mai mult decât vând de obicei”, a spus cu mândrie patronul barului. “Acesta este câştigul nostru, ni se duce vestea şi lumea vine să cumpere de la noi. Din premiu noi nu primim nimic, dar e bine şi aşa. Lozul românilor ne-a ajuat şi pe noi”, a completat Boierio.

image

După ce şi-au dat seama câţi bani au câştigat, au spus că se întorc în România şi nu vor să mai audă de Italia

image


Emilio Boiero
patron de bar

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite