Un milion de euro, câştigat la librărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O compatrioată rezidentă în localitatea Fabriano a câştigat luni seara un milion de euro cu un singur loz pe care a plătit 10 euro. Cu doar câteva zile înainte, doi muncitori români din

O compatrioată rezidentă în localitatea Fabriano a câştigat luni seara un milion de euro cu un singur loz pe care a plătit 10 euro.

Cu doar câteva zile înainte, doi muncitori români din Moncalvo au câştigat în pauza de masă un milion de euro cumpărând lozuri ”Răzuieşti şi câştigi” în valoare de 150 de euro.

Luni seara, în jurul orei 19.00, o româncă rezidentă în localitatea Fabriano, la jumătatea drumului între Ancona şi Perugia, a câştigat un alt milion de euro, tot cu un loz „Răzuieşti şi câştigi”, dar în valoare de doar 10 euro.

Românca era o clientă fidelă a librăriei „Il Borgo” şi, după cum declară patroana magazinului, cumpăra în fiecare zi câte un loz. Apoi, luni seara, soarta a decis să răsplătească cu premiul cel mare consecvenţa româncei.

”Ea nu înţelegea cât a câştigat! Lozul pe care românca l-a jucat era unul de 10 euro din seria MEGAMILIARDARIO”, povesteşte Maria Grazia Gobbi, patroana tutungeriei. Ca şi în cazul celor doi români care au câştigat tot un milion de euro în urmă cu câteva zile, conaţionala noastră a crezut iniţial că suma era doar de 1.000 de euro.

Românca a cerut atât societăţii Lottomatica (n.r. - cea care vinde lozurile), băncii cu care a decis să colaboreze pentru a încasa câştigul, cât şi patroanei de la”Il Borgo” să i se păstreze anonimatul.

Locuieşte de cinci ani în Peninsulă

Ea locuieşte în Italia de peste 5 ani, este căsătorită cu un cetăţean italian şi are împreună cu soţul ei o afacere de familie. Românca s-a căsătorit în urmă cu trei ani şi este patroana unui mic magazin.

Norocoasa câştigătoare nu vrea să îşi dezvăluie identitatea deoarece nu a decis încă ce va face în viitor, dată fiind importanţa premiului.”Sunt foarte bucuroasă că a câştigat ea pentru că este o persoană care merită”, a declarat Maria Grazia, patroana librăriei unde s-a extras biletul câştigător.

De altfel, italianca a folosit doar cuvinte de laudă la adresa clientei sale fidele. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite