Primăria Milano: „Nu putem da casele ţiganilor pentru că de fapt le-am dat deja”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juriştii Primăriei din Milano „au atacat" sentinţa prin care era obligată să aloce casele sociale ţiganilor din Triboniano. Ei spun că nu poate fi pusă în practică, pentru că a fost deja pusă în practică.

Lovitură de teatru în scandalul caselor pentru ţigani de la Milano. Cele 10 familii de ţigani care au dat în judecată Primăria din Milano, Prefectura şi Ministerul de Interne nu pot primi case sociale... pentru că le-au primit deja.

Citeşte şi:
Ţiganii proveniţi din România pun pe jar primăria din Milano

Milano: Ţiganii au câştigat procesul cu autorităţile pentru casele sociale

Acesta este rezumatul recursului înaintat de Primăria milaneză la sentinţa în care se vedea obligată să-şi respecte obligaţiile contractuale faţă de familiile de etnie rromă din tabăra Triboniano.

Pe 13 ianuarie se va discuta în faţa unui complet de judecată a Tribunalului Civil sentinţa judecătorului Roberto Bichi din 20 decembrie 2010. Aceasta obligă primăria din Milano, Prefectura şi ministerul de Interne să aloce casele în conformitate cu obligaţiile care derivă din contractele stipulate cu ţiganii.

Termenul de execuţie ar fi 12 ianuarie 2011, iar sentinţa îi citează direct pe reprezentanţii la vârf ai celor trei instituţii: Letizia Moratti, primăria Milano; Gian Valerio Lombardi, prefectura; Roberto Maroni, ministerul de Interne.

Citeşte pe adevarul.it argumentele înaintate de juriştii în apărarea vârfurilor politicii italiene

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite