FOTO Milano: Mandinga şi Andreea Olariu la recepţia de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consulatul General al României de la Milano a organizat ieri un dineu pentru a marca ziua de 1 Decembrie. Printre invitaţi, Cristian Chivu, Mandinga şi Andreea Olariu.

Hotelul Melia a găzduit ieri seară principalul eveniment monden al comunităţii româneşti din Milano; recepţia oferită de Consulatul General pentru Ziua Naţională. Amfitrionul serii a fost, ca de obicei, Consulul Tiberiu Mugurel Dinu. Printre invitaţi, membri ai diferitelor reprezentanţe diplomatice din Milano, oficialităţi locale şi reprezentanţi ai comunităţii româneşti.

Ca în fiecare an, a fost prezent prefectul Gian Valerio Lombardi, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori al autorităţilor consulare româneşti.

Atmosfera a fost întreţinută de trupa Mandinga şi de revelaţia emisiunii „Io Canto", Andreea Olariu. „Dat fiind că tot timpul avem invitaţi din mai multe ţări, mi s-a părut nimerit să-i chemăm pe Mandinga, sigurii care cântă în trei limbi", ne-a spus Consulul Dinu.

Vezi GALERIE FOTO cu Cristi şi Adelina Chivu împreună cu fiica lor, precum şi cu ceilalţi invitaţi la recepţia pentru Ziua Naţională a României, la Milano

Autorităţile române au fost reprezentate de deputatul William Brânză. Din partea PSD Italia a fost prezent preşedintele structurii, Giani Cătălin Huci. Din partea PDL, nou-numitul preşedinte al filialei Italia, Ion (Nino) Săvoiu şi totodată vicepreşedinte al PDL Diaspora.

Arta românească a fost reprezentată de pictoriţa Paula Tudor, care a expus în sală o parte dintre lucrările sale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite