A luat foc de la o lumânare, în timp ce făcea curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie este internată în spital cu arsuri grave. Ea a utilizat spirt pentru a îşi curăţa casa, iar contactul cu o lumânare aprinsă a transformat-o într-o torţă. Elena Gheim, 31 de

O femeie este internată în spital cu arsuri grave. Ea a utilizat spirt pentru a îşi curăţa casa, iar contactul cu o lumânare aprinsă a transformat-o într-o torţă.

Elena Gheim, 31 de ani, se afla luni după amiază singură în apartamentul din via Ghemme, unde locuieşte cu soţul şi cu fetiţa lor de cinci ani. 

Deoarece folosea spirt pentru curăţenie, hainele sale au luat foc când s-a apropiat prea mult de o lumânare aprinsă, iar flăcările au cuprins şi interiorul apartamentului. Soţul ei era plecat de acasă, pentru a lua fetiţa de la grădiniţă.

Românca a încercat să-şi stingă hainele în flăcări, a ieşit din casă şi a cerut ajutorul într-un bar din apropiere. Oamenii prezenţi în bar au alertat pompierii, carabinierii şi Salvarea.
 
După primul ajutor, Elena a fost internată la CTO, spitalul unde se tratează cazurile de arsuri la Torino. În prezent, stare acesteia este gravă, femeia fiind în stare de comă, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite